FRENCH TACOS EINDHOVEN

FRENCH TACOS EINDHOVEN Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 298 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij French Tacos Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

9 apr 2022 om 21:23 Lekker eten, snel bezorgd. Leuke verrassing zat erbij (baklava).
3 apr 2022 om 22:52 Eten was top alleen niet meer zo warm als dat we gewend waren
2 apr 2022 om 0:37 Fries fatty half raw made me sick Chicken filet almost nothing and dry Didnt eat any more after 3 bites j understood what was what. Delivery guy friendly but i asked for delivery without contact because of pfeiffer. He didn’t get the memo
26 mrt 2022 om 19:50 Verkeerde tiramisu geleverd. Niemand houdt hier van speculoos helaas. Maar, de vorige bestelling was zo top dat ik het wel een keer door de vingers zie. De desserts waren toen vergeten, ipv 2 werden 3 geleverd én leuke sleutelhangers. Tacos weer top!
26 mrt 2022 om 2:04 Ik had eten om 16:00 besteld want ik moest om 18:00 werken dus ik dacht dat is genoeg tijd om die te eten, nee hoor, had hun ook om 17:00 gebeld zeiden dat het nu vertrok kwamen ze alsnog om 17:30 aan in een auto wat geen 5 min duurt om aan te rijden
22 mrt 2022 om 23:56 Wat heerlijk gegeten eten was warm en heel snel bezorgd. Top Service echt een aanrader!!
19 mrt 2022 om 0:36 Snel bezorgd, warm en lekker eten. Alleen de friet mag wat krokanter
9 mrt 2022 om 20:59 Het was lekker! En een fijne prijs! Helaas had ik geen kip tandoori maar gewone kip dus miste de smaak waar ik zin in had. Ook iets te veel friet waardoor je snel vol zit maar wel een aanradertje :)
7 mrt 2022 om 19:20 Wordt heel misselijk van het eten doordat het vettige friet is. Kip was heel droog
3 mrt 2022 om 23:03 Very tasty
27 feb 2022 om 19:10 Bestelling werd ruim 45 minuten later besteld dan beloofd. Eten was lauw. Mijn gezelschap moest weg met de bus en trein waardoor ik met de bestelling bleef zitten. Ongehoord zo een te late levering. Jammer deze ervaring, andere keren was deze wel oké
21 feb 2022 om 22:55 I didn't receive a Ben&Jerry's that I order. And when I call to the restaurant the told me, that they will fix it, but they never delivered